Nu eram convins de rezultatul referendumului si din aceasta cauza nici nu m-am pronuntat, dar eram ferm convins ca ori marinarul ori paiata pleaca din politica. Si se pare ca marinarul desi a fost "terminat" si de popor printr-un "DA" foarte hotarit(!), a rezistat, iar paiata care s-a instalat prin sirectlicuri politice pleaca de la Cotroceni, si nu doar ca pleaca dar trebuie sa plece si din politica caci s-a ante-pronuntat si si-a prezentat demisia in alb, in loc sa stea calm si sa astepte rezultatele referendumului. 



Nu sunt multumit de rezultate, dar acesta a fost optiunea poporului si trebuie respectata. Nu intereseaza pe nimeni numerele, daca s-au dus sau nu cetatenii la votat sau daca e legitim sa ramai presedinte intr-o tara care ori nu voteaza ori e impotriva ta. Intr-o tara civilizata nici nu se punea problema demisionarii din functie dar noi nu suntem o tara civilizata, nici normala si institutia demisiei nu ne este cunoscuta. 

Daca referendumul e validat pleaca marinarul, daca nu, pleaca paiata istorica, caci se pare ca istoria si-a sters picioarele in dansul, dar e si de inteles caci chiar daca marinarul e cum e, macar politica stie, pe cand paiata nici cu istoria nici cu politica nu sta prea bine. 

Rezultatul desi prezinta o realitate clara fata de "cel mai iubit dintre pamanteni", a demonstrat ca solutia Antonescu la putere nu este viabila si nu este dorita de populatie. Cei care nu au fost la vot, daca nu erau ferm convinsi de talentele marelui carmaci nu s-au prezentat la vot caci nu il dorea pe paiata ca istoricul neamului si ca o posibila alternativa. Ma intrebam astazi de dansul, dar se pare ca e tacere totala, i-a pierit glasul (ma intreb oare de ce, caci in saptamanile trecute auzeai numai de el?!), si istoricul mai are nevoie de timp pana isi aduna lucrurile de la Palatul Cotroceni, caci acolo se ajunge numai cu voturile oamenilor si nu doar prin siretlicuri politice. 

La revedere paiata, istoria ti-a jucat o farsa de zile mari si ai fost si tu "ciuruit" ca domnul Geoana in 2009. Adio palat, adio carma statului, adio Senat, adio politica! Paiata s-a facut singura o epava politica!

P.S. Daca referendumul nu este validat si paiata nu pleaca din politica atunci cred ca toata lumea va vedea acelasi stil de discurs ca a marinarului suprem, care si-a promis mandatul in 5 minute si e inca tot presedinte [suspendat]. Aceasta paiata vroia sa se incocoteze in fruntea tarii care nici macar nu stie ce vorbeste? Nici marinarul nu e bun si as vrea ca tara sa scape de dansul cat mai repede, dar nici de paiata nu avem nevoie. Istoria l-a judecat deja, ramane sa vedem ce se va intampla cand Curtea Constitutionala se va pronunta.  Antonescu e un esec politic total, ar trebui integrat in manualele politice la capitolul "Cum sa nu faci politica". Subtitlu: "Antonescu, paiata liberala cu tente socialiste".

0 Comments:

Post a Comment