Eliteltek es most ....?


Orommel olvastam, hogy a magyar igazsagszolgaltatas nehany ev utan donteskepesse valt es Zuschlag volt MSZP-s kepviselo jo nehany evre bortonbe kerul. 75M forint hutlen kezeleserol van szo, amelyet erdekes modon nagymertekben a vadlott megteritett, de arrol senki nem kerdezte, hogy honnan sikerult egyik naprol a masikra ekkor penzt osszeget kiteremteni? Talan megsajnaltak a parttarsak? Gyujtest szerveztek neki a baratok? Vagy ezzel fizettek meg a hallgatasat?

Ennek ellenere, annyira nevetseges, hogy 75M forintert elitelnek egy fiatalt akit ravettek arra, hogy vallalja a felelosseget, a miliardok meg folynak tovabb oda ahova kellenek. A miliardokert ma mar nem jar borton. No persze, te magyar polgar azert ne adj Isten, hogy ne fizess adot vagy hasonlo, mert rogvest a hatosagok celkeresztjebe kerulsz.

Es valoszinu, hogy a hatalomra eselyes Fidesz Kormany fogja folytatni a boszorkanyegetest es meg nehany zoldfulu, lasd Zuschlag esetet, meg a haloba kerul ,de gondolom senki nem gondolja komolyan, hogy mondjuk Demszky polgarmester ur racsok moge fog kerulni, ha arra erdemes, netan Csurcsany volt miniszterelnok bunhodni fog. Es a szomoru, hogy ha bezarjak ha nem, attol a szegeny embernek nem lesz sem jobb sem szebb.

A politikusok, akik magukat vezetoknek is titulaljak (?), tudjak mi kell a nepnek. Es mi kell a nepnek? Hat mi mas, mint cirkusz! Es a nep a buta es csamcsogja a koncokat, melyeket nagyon jol iranyitottan tarnak a polgarok ele. A szomoru, hogy a buta nep nem lat tovabb, mint ez es nem veszi eszre, hogy a helyzete semmit nem valtozik, csak valoszinu romlik az elkovekezendo idokben. Lam hogy lehet a tomegeket manipulalni.

0 Comments:

Post a Comment