A nepszavazas csufosan elbukott, es barmit is mondana Orban Viktor es Tarsai Bt., ez rosszul, nagyon rosszul sult el szamukra, es nagy valoszinuseggel ez azt is jelzi vagy jelezheti, hogy a 2/3 tobbseg inogni latszik. 

A gyulolet beszedet, -melyet a Magyar Kormany a legmagasabb szintre emelt az utobbi honapokban, teljes mertekben elitelem es elutasitom! Annak sem orvendek, hogy tobb milliard ado forintot vandoroltattak Fidesz baratok zsebeben kozte az enyemeket is kampany koltsegek cimszo alatt. Ha mindezt inkabb segelyekre forditottak volna, vagy az orszag felemelkedesere, netan munkalehetosegek teremtesere, sokkal jobb lett volna. Az volt az erzesem, hogy Dr. Goebbels ujra tamad, csak most eppen Magyarorszagrol es mindezert en az adofizeto [is] fizetek. Vagyis olyan musort kellett neznem, melyert nem szeretnek fizetni, de kenyszeritenek, mely meltatlan minden emberhez, es naci multra emlekeztet. Es annak tudjuk mi volt a vege [...]

Fuggetlen a nepszavazas kimeneteletol, az illegalis bevandorlas ma Europaban egy komoly problema, es egyik europai vezeto sem hajlando megoldani, pedig azert valasztottuk meg oket, es azert fizetjuk oket. Ahelyett, hogy falakat epitenenk es gyulolelet szitanank, torvenyeket kellene alkotni, hogy szabalyozzuk a bevandorlast, illetve ezeket a torvenyeket kellene betartatni, es nem eroszakot alkalmazni, ahogy azt sokan gondoljak beleertve Nogrady Gy. urat Magyarorszag  uj Fukuyama-jat.

A fasfuggonyt azert epitettek, hogy embereket elvalasszanak egymastol. Ha sok evre ra is, de sikerul lebontani a falakat, es azert harcoltunk, hogy a falak ledoljenek. Es ledoltek! Es most mi epitunk uj falat? Ezt tanultuk volna a tortenelemtol? A falak azert vannak, hogy ledoljenek, es aki nagyon akarja az megtesz mindent, hogy a falakat legyozze. Es le is fogja! Nem a falak a megoldas a problemankra! Nem a falak, hanem a torvenyek!

Mi lesz a bevandorlokkal? Ketsegtelen, aki nem hivatalosan akarja atlepni az EU hatarait az nincs mit keressen Europaban! Es mindent meg kell tennunk, hogy csak hivatalosan, ervenyes utlevellel vagy uti okmannyal ellatva erkezhessen barki Europaba. Mihamarabb olyan bevandorlasi politikat kell kialakitani, ami Europa szamara a legkedvezobb. Es aki nem akar/tud/etc. alkalmazkodni azokhoz az ertekekhez melyeket mi europaiak vallunk, azok keressenek mashol menedeket.

Ui. Es azok a vezetok akik tavaly nyaron es elotte ervenyes papirok nelkul engedtek be embereket az Unio teruletere azok feleljenek tetteikert, lasd Merkel, Orban es meg sokan masok. Ok mindannyian megszegtek a sajat orszagaik torvenyet.

1 Comment:

  1. Reszeg vagy? said...
    Szilárd úram, maga nagyon liberista szagú. Ha azt mondják, hogy a kútba szökni jó, akkor maga felemelt fejjel fogja végrehajtani a parancsot. Ilyen emberekre nincs szükség ezen a Földön. Ha hallgatott volna jobban jár. Jó nagy marhaságot írt.

Post a Comment