Pe meleagurile noastre astazi auzim de "sus Guvern" si mai nou si mai precipitat "jos Guvern", si credibilitate zero, adica mai nimic si pe buna dreptate. Presedintele meu ne asigura in 2008 ca va ocoli criza Romania, dar s-a inselat. [...] Nu se vor micsora salariile si pensiile si iarasi nu a avut dreptate. Nu ne imprumutam de la FMI, pe cand astazi ne-am vandut si sufletul, asa ca data viitoare ar fi cam cazul sa punem pe Dealul Mitropoliei un reprezentat al FMI si mai putin niste moaste sa ne inchinam. Pe moment tandemul Basescu-Boc se cam duce pe Apa Sambetei, dar din sursa se naste unul nou, asa numitul tandem Antonescu-Ponta.

Oricine e mai bine decat un marinar la carma tarii, care se pare ca "uita" sa declare niste venituri si cumpara niste vile "cat China" sa il parafrazez pe un bun prieten. Totusi am o certitudine, ca nici acest tandem nascut in cotloanele USL nu e de bine, si cu trecerea timpului unii si-au dat deja seama ca desi profesorul de istorie are ceva clasa si tinuta, totusi nu este cu mult peste tot amintitul marinar de cursa lunga. (De Ponta nu vreau sa vorbesc caci numai de premier nu e bun, dar va ramane istoria sa judece acest lucru.)

Interesant este ca "greii din partid", precum senatorul Vosganian si-a dat seama ca acest tandem e la fel de fragil si nu poarta in sine ceva stabil, de durata si de incredere, asa ca pornesc campania PR pentru a crea un nou mit: "tandemul credibil". Pentru a face acest lucru, senatorul propune ca "personalitati" sa ajute la credibilizarea incredibilului. Daca nu avem mituri le cream! .... Si vezi asa, s-a creat "mitul credibilitatii"!

0 Comments:

Post a Comment