Nem igazan sikerult kovetnem a valasztasi kampanyt figyelmesen, mert i) nem igazan hiszek a kampanyoknak, ii) a jelenlegi politikum (mindket oldalon) teljes mertekig hitelkeptelen, iii) kezdek megcsomorolni a politikatol. 

Ennek ellenere azert neha elolvasok egy-ket hirdetest es ujsag cikket, es meg undoritotbb es visszataszitobb amit kinal a ma, magat politikai elitnek nevezo "banderium".  Hogy a baloldalt hamar kivesezzuk, es meglatasom szerint folosleges is rajuk idot pocsekolni, hat kezdjunk veluk.

Ott vannak hogy nincsenek sehol. Egy nevetseges elnokkel, aki meg viccnek is rossz nem hogy ellenzeki partelnoknek, egy bukott miniszterelnokkel, akit utal a haromnegyed orszag (aki mellesleg bele is lovetett a tomegbe 2006 oszen), es Bajnai aki Isten tudja miert de szovetkezett e ket delikvenssel, es igy o maga is felaldozva keves presztizset, melyre tehnokratakent szert tett  a Gyurcsany kormany bukasa utan. Roviden fogalmazva: totalis csod. Ilyen felhozatallal nem lehet kormanyt donteni,  hogy ne beszeljunk Simon Gaborrol, aki mar csak a hab a tortan, hogy "nem sikerult megtalalnia" az adobevallasban a megfelelo helyet ahova buszken beirhatta volna a 240 millio forintnak megfelelo -valoszinu illegalis-, vagyont. Ne feledjuk, ez az ember meg mielott bortonbe kerult nehany napja a Szocialista Part masodik embere volt!

A masik oldal? Jobbik? Eppen 4 tagot kitiltottak Romaniabol, ha lehetne szogesdrottal keritenek el Erdelyt, es ha az otleteik egy resze meg nemes erzelembol is fakad, a kivitel az demokracia ellenes es karos. Nem hoznak ok ujat, akar csak a nemzetszocialistak annak idejen Nemetorszagban, de barmit eladnak egy meggyotort, anyagilag kiszolgaltatott nepnek aki bunosoket akar a sajat kudarcaiert. A szomoru, hogy van ra igeny, es velemenyem szerint -a Franciaorszag helyhatosagi valasztasi eredmenyeit figyelembe veve, van ra esely hogy az Europa Parlamenti valasztasok 20%-at szelsojobb uralja. Felelmetes, de legalis!

Es akkor most jojjon a Kanaan, mert hat ez az amiben elunk, es amit igernek mai vezetoink. A fura, hogy egyre tobben tavoznak az orszagbol (Nemetorszagban dolgozo magyarok szama megduplazodott), egyre tobb a panasz, keves a munkahely, magasak az adok, de sebaj, mert i) a Kanaan foldjere pentektol metroval megyunk, ii) rezsi csokkenes van (?) -csak senki nem beszel arrol, hogy mibol is finaszirozzak, iii) a a dohany penzeket "atiranyitottuk" a tarsadalom egy reszehez (jo dolog manapsag "abba" a reszben tartozni), iv) 1 millio (igen, ez papiron 1,000,000 jelent) munkahely varja a magyarokat, csak a szamolas hibadzik de nagyon, v) a valuta arfolyam az egekben, vi) a nyelvizsgat ingyen letehetik 50,000 azok aki emiatt nem latnak oklevelet, es meg sorolhatnank, de folosleges. Ma a demagogiat kormanyszintre emeltek, a hatalmat vasmarokkal szoritjak, es te szerencsetlen magyar valaszto eredj szavazni, mert ha nem ....

Tudod mit magyar valaszto polgar? Menj es szavazz arra aki belatasod szerint a legjobban kepviseli az erdekeid! Az enyemet ezek az emberek nem kepviselik!

0 Comments:

Post a Comment