Es lon. Fuggetlenseg. Nem Erdely [...], hanem csak a mi Zoltanunk dontott ugy, hogy ha szamitani akar  a nem tulipan imadokra, akkor le kell mondani a tulipanrol es fugetlenne kell vedleni. Es o vedlett! Nem csak szavakban, mert azt mar hirdeti regen, - akar a Fentvalo az Iget -, csak mint sok mas RMDSZ-esnek, mar neki sem sokat hiszunk, mondjon barmit!
De most annak rendje es modja szerint "elhatarolodott". Pontosabban el nem hatarolodott, mert az fobenjaro bun lett volna -, mert azert azt kihangsulyoztak neki, hogy az RMDSZ jeloltjekent kell viselkednie, de fuggetlenedett egy ejszaka alatt. Sejtem azert nem egette el az RMDSZ partkonyvecsket, hanem jo helyen orzi, hogy sosem lehet tudni mit hoz meg a holnap, es egy meleg hely mindig jol fog! [Megjegyzes: Ha elegette akkor mea culpa! Nekem nem is volt es nem is all szandekomban "venni" tulipanos konyvecsket!]

Porhintes! Kampanyfogas! Ha fuggetlen lett volna akkor lemondott volna akkor mikor elkezdte hangoztatni a fuggetlenseget! De meg igy is jobb, mint ha nem mondott volna le, es maradt volna "fuggetlen" a rozsa, vagyis akarom mondani a tulipan neveben. Hogy ez a nagy fuggetlenseg hova vezet, az majd esetleg kiderul ha megvalasztjuk, de vannak ketelyeim, hogy azert meg mindig Karcfalvarol fogjak iranyitani a donteseit, ha Virag elvtars nem kapkodja el elole a varos kulcsait, mert akkor se penz se poszto, es a mi Zolink hoppon marad ...  Es varosunk, Marosvasarhely marad amolyan Virag elvtarsosan "kicsit szurke, kicsit korrupt" de a mienk!

Mindenkeppen gratulaljunk a most mar legalabb "papiron is fuggetlen" de az RMDSZ-tol nem elhatarolodott Soos Zoltan jeloltnek, kivanjunk neki sok szerencset, es varjuk meg a veget, hogy elegendo lesz, ez az utolso metereken tett "tanubizonysag" a fuggetlenseg oltaran. 

Menjunk es szavazzunk, es talan majd lon vilagossag is ha mar fuggetlenseg nem is!

0 Comments:

Post a Comment