Lepjetek hatra! Nem! Nem akarok kifogasokat hallani, csak a lepesek zajat, ahogy hatraleptek, es hagyjatok, hogy azok akik megerdemlik, vagy akik nem foltetlenul megerdemlik, de legalabb nem jart le a becsuletuk probaljak az erdekeinket kepviselni. No persze azert ne sullyedjunk Kovacs Peter szintjere, de remelem, hogy van ma meg Erdelyben nehany ertelmes, becsuletes magyar fiatal aki kepes es akar. No es persze azert ne bukjon ki az egyetemrol, mint Kovacs ur! Es nem is kell foltetlenul egyetemet vegezzen, csak legyen becsuletes, egyenes es magyar!

Nem igazan szeretek nevesiteni, de most megteszem, hogy minden felreertest elkeruljunk. Maros megyeben Marko Bela, Kerekes Karoly (elitelt!), es Kelemen Attila (o is kozel all egy eliteleshez) kellene hatra lepjen, mert hiteluket vesztettek, es beleestek abba a tevedesbe, hogy a politikus szakma nyugdijas allas. Ma mar ertem, hogy miert ragaszkodtak foggal-korommel a hatalomhoz, mert ha kiestek volna nem igazan lett volna helyuk sehol, mert nem igazan mutattak fel kulonosebben semmit a sajat szakmajukban, es hat valamibol meg kell elni, tudom. De ne belolunk, es nem a hazugsagokbol! Szerencsere Frunda urtol mar megszabadultunk mar 2012-ben, de o legalabb nem kell feljen, hogy ehen hal.

Kormany alakitas elott allunk (lasd V. P. lemondasat), es minden magyar szeretne, hogy egy esetleges jobb-kozep kormany reszesei legyunk, de nem veletek! Nem veletek! Ti eladtatok a becsuleteteket "nehany"(?) ezustert es K.H. miniszteri szekeert, es minden evben kuncsorogtatok a szavazaitainkert, es nem tettetek le az asztalra semmit, marmint az erdelyi magyarsag asztalara nem! A tietekre mar annal tobbet - de ezt a keresztet vigyetek ti es a csatlosaitok.  Es ne kezdjuk ujra a templom es iskola cimu lemezt, mert mar meguntuk. Az iskola es Isten mellett szuksegunk van joletre, torvenyekre, gazdasagi fellendulesre, kulturara, es itt ti mar 20 eve nem csinaltok semmit ez ugyben. Az erdelyi magyarsag elszegenyedett, elvandorolt, ellehetetlenedett, es ezert ti (is) felelosek vagytok!

Lepjetek hatra, es hagyjatok az erdelyi magyarsagot szavazni, mert nekunk egysegre van szuksegunk, de ti mar nem vagytok ennek reszei. Lepjetek hatra! Nem kerunk beloletek. Eleg volt!

Ui. A lista akikbol nem kerunk meg nagyon hosszu, de hogy ne erezzek kirekesztve magukat, nem kerunk sem Verestoy urbol sem Kelemen urbol! Magyarazat nem kell, ismerjuk oket, szegyeljuk oket es remenykedunk, hogy nemsokara megszabadulunk toluk!

0 Comments:

Post a Comment