Valoszinu nekik megjelent a Fentvalo, de ha o nem is, mert nem volt ideje a kolto urakkal parolaznia, de valaki fontos lehetett, mert ily merteku "palfordulatot" nem igazan hallani, es foleg nem UDMR-s szajakbol ha noi egyenjogusagrol beszelunk. Mert ugyanis a kolto urak ma kanonba landzsat tortek a noi egyenjogusag mellett, es mindenben tamogatasukrol biztositottak a szebbik nem kepviseloit az RMDSZ Noszervezete III. Orszagos Kuldottgyulesen.

Hogy mino kepmutatasrol beszelunk nem igazolja semminel jobban, mint a teny, hogy ma az RMDSZ orszagos kuldottei kozul csak EGY nonemu szemely van, aki igaz eleg csufosan elbukott, mint kulturalis miniszter jelolt, de ez csak egy teny, a tobbi sok kozul -mar ami az UDMR-t illeti. Ahogy fogalmaz a nemzet koltoje, a noszervezet egy olyan "valami" ahol dolgozni akarok legyenek, es ne akarjanak "kizarolagossagra" torekedni, mert az egyertelmuen a ferfiak privilegiuma, nem de? Ezt tamasztja ala az a teny is, hogy Maros megyeben 25 even keresztul kimondottan "kizarolagossag" ervenyesult, lasd Marko, Frunda, Kerekes, Borbely es Kelemen regnalasat.

Nem eleg, hogy mindenikuk lejaratta mar magat sok kis millioszor Isten es ember szine elott, most meg mondanak valamit ami teljes mertekben csak porhintes es semmi valosag alapja nincs. En szegyelnek a tomegek ele allni, de hat ok nem, es ezert vannak ott ahol. Remelhetoleg mar nem sokaig [...]


0 Comments:

Post a Comment