Ha mar az Ur Jezus meg idoben elvalasztotta a gyerekeket (Mark 10:14), Suto meg a szavakat, akkor nekem maradjon a baloldal. Engedjetek oket hozzam jonni [...]

Nemsokara urnak ele jarulunk es dontunk arrol, hogy folytatjuk a jobboldallal, ki jelen pillanatban kenyelmes tobbseget elvez a kormanyzas minden szegleteben, vagy valtoztatunk. Az utobbi csodaban remenykednek azok, akik nem igazan ertekelik Orban atyank ures populizmusat, az allampolgarsaggal kilora megvaltott szavazatokat (habar szerintem a 2010 allampolgarsagi torveny a Fidesz-KDNP kormany legnagyobb vivmanya), netan a dohany mutyit, a 315 forintos eurot, es meg sorolhatnank. A lista [sajnos] igencsak bovelkedik csodasabbnal csodasabb mesebe illo tortenetekkel, de Orban apo mindent megmagyaraz. Az 1 millio munkahely is ott van csak nem latszik a kanyartol, vagy nem tudtok szamolni ti suttyo magyarok! Felelemre nincs ok, minden jo iranyba halad mondana a Kormany! Ezzel talan meg is volnank, csak ki all a tuloldalon?

Jelen pillanatban tortenelmunk "nagyjai", lasd Gyurcsany Ferenc (csufosan bukott miniszterelnok), Mesterhazy elvtars, aki a mosolyon kivul sok masra nem jo, es persze Bajnai Gordon,  -akit sokan kedvelnek, es latnak benne fantaziat, csak az Isten adta bohocokkal szovetkezett, es igy meg az a keves hitelkepessege is eluszott a Dunan-, dacolnak a fidesz-es arral.

Ez elso "uriember" hazudott egy egesz orszagnak (lasd Oszodi beszed), gumilovedekekkel belelovetett a tomegbe 2006-ban, "elgazositotta" Budapest bekesen tunteto lakossagat Gergenyi pribek vezer vezetesevel. Mesterhazy ur annyira jelentektelen, hogy sok idot nem is erdemes ra pazarolni, hisz nevere eddig sem sokan, ezutan sem sokan fognak emlekezni, amolyan Victor Ponta magyar kiadasban, csak ot meg nem fogtak plagiumon, mint a nemzet Pali bacsijat vagy a roman miniszterelnokot. Bajnai o mar egesz komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik - leszamitva a csirke farmos fejezetet, amiert biraltak (szerintem joggal), de sajnos Biszku elvtars szavaival elve "a nagyobb kutya ....", igy hat szovetsegre lepett a fentebb emlitett diszes alakokkal, es ez is okozza nagy valoszinuseggel a rovid tavu politikai vesztet.

Es ezen diszes csapat legutobbi nagy felfedezettje, az MSZP masodik embere Simon Gabor, aki tanar letere eljutott egy olyan komoly, magasfoku szellemi nirvanaban, hogy nem talalta a rekeszt ahova csekely 240 millio forint erteknek megfelelo megtakaritast be kellett volna roni, hisz allami hivatalnok, ergo vagyonnyilatkozata publikus. Latva a szocialista part masodik emberenek szellemi kapacitasat, illetve kommunikacios keszseget, teljes mertekben "megnyugodtam", hogy az iden es az elkovetkezendo negy evben csak jobbrol fuj majd a populizmus szele. Ugy erzem, hogy a kovetkezo Magyar Ertelmezo Szotar legujabb kiadasaban a butasag, hulyeseg, suttyosag, idotizmus, analfabetizmus, kommunikacios csod, adocsalo,  okirat hamisito stb. cimszavakat Simon Gabor neve [is] "femjelzi" majd. O lesz a jovo tankonyveinek a "na igy ne csinaljatok" peldaja.

Tisztelt baloldali politikum, ilyen "komoly" felhozattallal nem lehet ma manapsag kormanyt valtani Magyarorszagon, meg ha a masik oldal olyan is amilyen.