Az euforia alabb hagyott, es maradnak a csupasz tenyek. Egy plagizalo ugyesz elbukott, ugy hogy az elso forduloban 10% elonye volt.  Nyert egy lutheranus, nemet anyanyelvu, aki a "magan orakbol" haz panamakat vasarolt. Vannak akik orvendenek, vannak akik szomoruak, es van Kelemen ur, aki nem erti, hogy mi tortent vele es partjaval. Figyelembe veve komoly szaktudasat, ertheto is, hogy nem erti, de gondoltam leirom neki, lassan, nagyon lassan, hogy meg o is megertse. [Megjegyzes: Fura modon Antal Arpad megertette!? Es o meg nem is a nemzet allatorvosa! Tan megerett a helycsere?]

Kelemen ur, azt tortent -vigyazok, igerem nagyon vigyazok, hogy lassan irjam, hogy az UDMR es Tarsai Bt. is megertsek, onok csufosan elbuktak/megbuktak/leszerepeltek. Az erdelyi magyarsag 80% (nem fogok a szamokon ragodni, tegyek azok akik ezt akarjak magyarazni) onok ellen szavazott! Es a bizalomnak Frunda ur irant is annyi, de o [szegeny] nem az elso ilyen esetnel van. Szenatorkent es polgarmesterkent elbukott, es most meg teljes a csod, hisz az egesz erdelyi magyarsag elott is csufosan leszerepelt. Hat nagyon roviden ezt tortent! Marmint onokkel tisztelt uraim. Most volt az elso alkalom, hogy a magyarok nem voltak birkak, es oda szavaztak ahova az eszuk diktalta, es nem oda ahova az onok szemelyes erdekeik. 

Mi kovetkezik? Lemondas! A politikai elettol valo visszavonulas azoknak akik eladtak a nemzetuketmegujitani az erdelyi magyar erdekkepviseletet, es eltuntetni a megosztottsagot, es mindenkinek talalni a helyet egy parton belul, mert csak egyutt tudunk erdekeinknek ervenyesseget szerezni.


1 Comment:

  1. Tamas said...
    they will NEVER resign... Never !

Post a Comment