Viktor! Victor!


Olvasom a legutobbi valasztasi vegeredmenyeket, es hat tetszik vagy sem, a Fidesz elvitte a palmat, minden botrany ellenere. Nem szamitott, hogy egymasnak adtak ki a dohany uzleteket, hogy Rogan ur hazudott a bevallasaban, es a telkek es lakhato feluletek ejszaka alatt duplazodtak a bevallasban, hogy nehogy kideruljon a hazugsag, a teny az teny. Teljes gyozelem. Magatehetetlen baloldal - habar inkabb neveznem oket szanalmasnak Mesterhazy elvtars vezetesevel (remelem mar le is mond, mert azzal csak jot tenne a baloldalnak), Gyurcsany meg [...] es Bajnai meg sejtem most banja csak igazan, hogy rossz lovakra tett. 

A Fidesz gyozelem nem erdekel annyira, ha az orszag nagyresze ezt akarta, ugy legyen (majd a szamlat nekik kell megfizetni, remelem nem nekem, mert nincs egyelore szandekom hazakoltozni, habar a nyugdij penzem nekem is eluszott, pedig meg sem kerdeztek rola!), de felelmetes, hogy Franciaorszaghoz felzarkozva a szelsojobb ma 20%-os tamogatottsagot elvez Magyarorszagon. Ez remito es ijeszto! 

Ha 4 evig viseltuk Viktor atyankat, meg 4 ev nem lesz gond (ahogy mondana Matisz papa, "leuli a WC-n"), csak mikor majd az embereknek mar nem tudjak eladni a sok hazugsagot es demagogiat, akkor majd a Jobbik lesz az ur?

Ui. Szerintem a valasztas nagy gyoztese az LMP. Nem foltetlenul jo az amit csinalnak, de legalabb masok, mint a jobboldal es a baloldal.

0 Comments:

Post a Comment