Az merfoldekrol latszott, hogy nem egy rocket scientist alkat Mesterhazy Attila, de hogy foggal-korommel ragaszkodik a poziciojahoz, - amelyben csufosan elbukott, az azt latszik igazolni, hogy nem csak, hogy ratermett nem, hanem meg raadasul buta is, de hat nem o az elso ember az MSZP-ben aki hasonlo kimagaslo kvalitasokkal bir. No persze a politikai korrektseg megkoveteli, hogy mas partokrol sem feledkezzunk meg ilyen teren, es megnyugtatok minden kedves olvasot, hogy Deutsch Tamas sem marad(t) el sokkal a fentebb emlitett [meg] partelnok mogott, de most "szidjuk" a baloldalt, eltetik elegen a jobboldalt es elsopro gyozelmuket.

Nem eleg, hogy a helyettese 240 millio forintnak nem talalta a megfelelo helyet az adobevallasaban, amiert ma racsok mogott csucsul, de ez az ember szinte nem is letezett (nem mintha hianyzott volna) a kampanybol, es valljuk be szonoki "tehetsegei" nem josolnak neki valami fenyes jovot. Orban atyank ha mast nem is igazan tud (kifeledtem a 1998 ota tarto vasmarku hegemoniat a part elen, mea culpa), de szonoklasban verhetetlen. No persze kerdeses, hogy a demagogia milyen szintre valo emelese adja a viszhangot, de meg kell adni a gyozonek (lasd victor) ami jar a Viktornak. Elnezest, hogy a Bibliai idezetet kisse atkoltottem, remelem, meg a jovendobeli uj-regi miniszterelnok is elnezi ezt nekem, de a neve predesztinalja.

Annyira tehetetlen, tanacstalan volt a "nem mondok le" uriember kampanya, hogy meg egy iskolas is lecket adhatott volna, hogy hogyan lehetett minden Fidesz altal talcan felkinalt lehetosegre semmit vagy valami boduleteset lepni.  Szerintem ha valaminek jo a fent emlitett uriember akkor valoszinu a "looser" teljesen az o asztala. Hagytak a nagyok elvinni a valasztasi vereseget, majd szepen felreallitjak mikor neki is ejut a tudataig, hogy most mar ideje lenne lemondani. De leven a kimagaslo kepessegei, eleg nehezen megy ez meg neki, de bizakodo vagyok, hogy jobb kesobb, mint soha. Sok embertol hallottam mar en a "Nem mondok le!" kijelentseket, de vegul is mindenki lemond, meg Viktor atyank is [...]

Ui. A "muhelyekben" -melyeket a meg partelnok ur krealni akar, sejtem majd a partmunkasok ullovel es kalapaccsal "L" betus kituzoket kovacsolnak majd, hogy kitehessek magukra, hogy "looooooooooser".

0 Comments:

Post a Comment