A mondas nem mai es sajna meg sok esetben "ervenyben" van es lesz, foleg kevesbe emancipalt helyeken, mint mondjuk Erdelyben, de nem kell aggodni, mert van ra boven pelda francia honban is, habar az ember azt gondolna, hogy az am a demokracia bolcsoje. Talan lehet, hogy az a bolcsoje, de meg a bolcson is vannak horzsolasok, es a csaladon beluli eroszak tetszik nem tetszik resze a szurke mindennapoknak.


Mig eddig csak sejteni lehetett, Balogh Jozsef kepviselo "elvtars" (marmint tars a veresben) is igy gondolta, sot gondolatait bizonyithatoan tett is kovette, es mindezt neje banta meg a vak komondor, aki akarata ellenere keveredett a zuros ugybe, mint szenvedo alany. Szegeny kutya nem eleg, hogy vak meg hibas is, de hat valakinek az is kell lennie, nem de?

A fura az egeszben, hogy egy ilyen ember aki bizonyitottan kovetett el eroszakot hazastarsan ma a Magyar Parlament tagja, es az adofizetok penzen el. Ezt valahogy nem tudom es nem akarom elfogadni, es remelem, hogy mihamarabb kirakjak a szuret, mert ez az ember szegyen a nemzetre es az orszagra egyarant.

U.i. Ha igazak a hiresztelesek, akkor mar kilepett a Fidesz frakciobol, de fura modon meg mindig parttag, ami eleg rossz fenyt vet a "partunkra es kormanyunkra" ahogy mondana O.V., de azert, mert valakinek csak ennyire futja es ily szegeny a bizonyitvanya, az meg nem jelenti azt, hogy azert a part is ilyen vagy, hogy a partbol minden mas ferfi ilyen. Azt gondolom, hogy a parlamenti tiltakozas helyenvalo es ennek az embernek mennie kell azon nyomban es ha nem akkor a partnak kell megszabadulnia tole, de belekeverni minden "Fideszes fiut" az eleg buta otlet.