Nyert a varos egy embert

Lezarultak a parlamenti valasztasok. Kihirtettek az eredmenyeket. Maros megye a helyhatosagi valasztasok utan a parlamenti valasztasokon is veszitett a magyar kepviseletebol, es nem tudom ha megallithato meg a folyamat. Elmentek sokan, masok mar meguntak ugyanazokat a neveket, masok meg radikalizalodtak. Ideje lenne elgondolkodnunk, de talan mar keso [...]?!


Es Frunda ur mar csak napokig viseli a szenatori cimet, utana visszavedlik o is egyszeru marosvasarhelyi polgarra, mint te vagy en, no persze azert o nem kell beossza a fizeteset, ahogy ma sokan teszik Marosvasarhelyen. A nemzet vesztett egy kepviselot, a varos meg nyert egy polgart. Orvendetes dolog, mert most mar nem szolitjak majd a "feladatok" a tisztelt urat a roman fovarosba, es tevekenykedhet otthon. Lesz ideje talalkozni a marosvasarhelyi polgarokkal, meghallgathatja a panaszaikat, sot o maga is megeli majd a marosvasarhelyi valosagot. Nem csak a kampanyban takarithatja a Marost, hanem minden hetvegen, sot, a sport merkozesekre is gyakrabban kilatogathat, sot meg tamogathajta is mindezeket. Futhat a Mikulasokkal is a varos foteren.  Sot mi tobb, lesz ideje figyelemmel kiserni a 2. szamu Altalanos Iskola nevvaltoztatasi ugyet is, es ahogy igerte ingyen vallalja majd a jogi kepviseletet. Lesz ideje felkeszulni az ugyved urnak, es szoritunk neki, hogy sikeruljon Bernady nevet az iskola falara aggatni. Ne csuggedjunk! Nyert a varos egy embert!

Ui. Remelem, hogy Frunda ur, igy bo felev leforgasa alatt elszenvedve 2 hatalmas politikai bukast (lasd helyhatosagi (polgarmester jelolt) es parlamenti valasztasok (szenator jelolt)), rajon, hogy ideje lesz atadni a stafetat a fiatal generacioknak amelyeket kineveltek, mert hat minden demokratikus szovetseg tamogatja a megujulast, nem de? [...]

0 Comments:

Post a Comment