Kampanycsend

Az egyeduli jo dolog, hogy vege a sardobalasnak. Eddig lehetett, most mar nem! Egyik nem kell utcanev tablat es torveny tervezetet vigyen a masiknak, es a masik sem kell lebecsmerelje az ellenfelet csak azert mert mas, es netan o is akar hasitani a tortabol melyhez mar sokan (a "kivaltsagosak") oly jol odaszoktak.

Es mint valaszto mit nyertem en az egeszbol? SEMMIT! Lattam ket erdelyi magyar partot aki kiszurta egymas szemet, mindenki ocsarolva a masikat, ellenben annal kevesebbet hallottam programokrol es szamadasrol. Ezek valahogy fura modon kimaradtak. Igergetesek azok vannak mindig, se szeri se szama, eredmeny [majdnem] semmi. Autonomia ide, elkobzott ingatlanok visszaszerzese oda, ingyen jogi kepviselet a marosvasarhelyi 2.-szamu Altalanos Iskolanak (a konnyem is kicsordult a meghatodastol [...]), csak kerdem en, 22 ev alatt errol miert nem esett szo? Konyviras, es az allammal valo uzleteles helyett talan ildomosabb lett volna ezzel foglalatoskodni, nem de?

Mi lesz a valasztas eredmenye? Mig mi acsarkodunk, mint azt tettuk mindig is, addig masok megnyerik a valasztast valoszinu 50% folennyel, es akkor ket pad kozott ulunk a majd foldon, es megint kezdjuk siratni a multunkat, hogy bezzeg nekunk erdelyi magyaroknak mily nehez a sorsa miota elcsatoltak.

1 Comment:

  1. Anonymous said...
    Azt remélem azért, hogy nem lesz 2/3 amire áhítoznak. Úgymond az alkotmányt akarják megváltoztatni. Vajon miért nem hiszem én ezt el? Miért gyanakszom arra, hogy a 2/3-ot arra akarják felhasználni, hogy korlátlan hatalmukban BÁRMIT megtehessenek? Példa erre van, nem is kell messze menni...
    A kampánycsendnek örülök. Többet nem fog végigmenni az utcánkon az autó X meg Y kampánydalát üvöltözve. Elég volt naponta 10x hallani, hogy változás lesz, ha megszavazom azt akit nyilván nem fogok...
    Annamari

Post a Comment