A szamok atka

Isten teremte a Foldet es az embert. Ember teremte a szamokat. Es majd lon minden mas ...

Ha megkerdezunk egy matematikust rogvest bologat, hogy igen, neki minden szam, de hat azert a szamokon kivul vannak mas dolgok is, meg ha hatarertekben konvergalnak is a nullahoz. (Megjegyzes: Tudom, hogy ezzel sokan nem ertenek egyet, de hat sajnos egy szamok vilagaban nevelkedett embert nehez elteriteni a szamok buvoletebol!)


Es ha mar szamok, akkor aki tud szamolni annak bizony elony, aki nem annak bizony hatrany. Es igy jart ma az RMDSZ is, ugyanis a part fotitkar ur, akinek bizony nem ment annyira fenyesen a szamvetes, leven, hogy ki is bukott az kolozsvari Babes-Bolyai Tudomanyegyetem Matematika szakarol, a szamok aldozata lett, igy bosszulva meg magukat a szamok a melyen tisztelt politikus uron, hiszen ha tudott volna szamolni, akkor valoszinu nem ult volna ma az elnoki palota termeben oly nyugodtan. (Megjegyzes: A politikus diplomat is csak 2006-ra sikerult megszerezni, de hat ertheto, jo munkahoz ido kell, rosszhoz meg tobb!)

Leven, hogy nem sikerul neki a szamok tudoja lenni [gondolom ennek a szakma orvend a legjobban], igy annak sem tudta kiszamolni a valoszinuseget, hogy az RMDSZ nem resze az uj Ponta kormanynak. Hogy Kelemen ur nem tudta kiszamolni - az ertheto es nem is varhato el tole, hisz latszott mikor kijott a targyalasokrol, mert igencsak falfeher abrazattal kellett a kenyelmetlen kerdesekre valaszolnia, de hogy a fotitkar ur sem tudta az mar bizony nagy hiba. Talan legkozelebb olyan titkart valasztanak aki nem csak beszel [a szamokrol, habar ezt is ketlem], hanem aki erti is a szamolas tudomanyat, es akkor talan nem eri majd az RMDSZ-t tobb kellemetlen meglepetes. Igy hat a szamok atka ratelepedett az RMDSZ honatyakra megfosztva Kelemen es Marko, netan Verestoy es Borbely urakat a miniszteri plecsnitol. Frunda urral is igencsak kibabraltak a szamok, de hat nem is varhato el, hogy jogaszok, koltok, stb. szamolni is tudjanak.

Uromben az orom, hogy van kit szidni. Leven, hogy bunbakot kell keresni, itt a nagy lehetoseg. A szamok a hibasak, az istenverte szamok! Ok a hibasak a csufos bukasert.
- De sebaj! -mondjak a politikusok.
- Kifogunk mi meg rajtatok franya szamok!

0 Comments:

Post a Comment