Arc konyv (lasd facebook). "Ma a vilag errol szol." Aki nem regisztral(t) az mar nem is letezik vagy legjobb esetben is a digitalis vilag peremen acsorog szamkivetve. Igy gondoljak ezt ma sokan. Teny, sok feluletes es talan nemi hasznos informaciohoz is hozzajuthat az ember, de az elet nem az arc konyvrol szol. (Megjegyzes: Az arc konyv nem koszon, nem ad jo ejt puszit, nem var este, stb. es aram eseten meg ki is marad!)
Valahogy ugy tudom elkepzelni az arc konyvet is, mint Popper Petert, Coelho-t, Muller Petert es meg sorolhatnam, mert az utobbi idoben gomba modon elszaporodtak. Nem mondanak semmi ujat (tartalmilag), de a semmit, azt nagyon szepen. Igy van ez az arc konyvvel is. Nagyon jo, nagyon szep, de nem leszel tole boldogabb, se jobb se szebb.

Es az utobbi idoben az arc konyv baratokat akar szerezni nekem. Amikor csak belepek csak ugy szaguldanak felem a potencialis jeloltek. No persze az egesz egyszeru graf algoritmusokra epul kimondottan az elek szama es a relaciok (lasd magukat az eleket), de nem is ez a fontos. Erdekes modon az utobbi idoben Frunda ur igencsak "baratsagos kedveben van", mert mindegyre megjelenik az oldalamon. Nem bantani akarom, nem o szemelyesen tehet rola, de sejtem sok mar bejelolt ismerosom (mert baratsagrol nem minden esetben beszelhetunk) bejelolte a melyen tisztelt urat, es igy az arc konyv sejteni veli, hogy ha ok baratok a fentebb jelolt szemellyel, en meg barati viszonyt apolok veluk akkor nekem is ideje lenne baratkozni, nem de?

Hat ... nem! En nem akarok "baratkozni" sem Frunda urral sem Borbely urral es senki olyannal aki az allammal kotott uzletekbol gazdagszik, netan masokkal festeti ki a lakasat, konyvet ir magarol, mert maskulonben a valasztok nem ertik meg "komplex voltat", ahogy "felaldozza az eletet az erdelyi magyar kepviseletert", vagy netan kibukik tobbszor is az egyetemrol ma meg UDMR "hiressege" es o akar(na) engem ma kepviselni.  Nem! Nekem nem kellenek ilyen baratok! Jol erzem magam azok kozott akik hasonloan becsuletes modon keresik a kenyeruket mint en, napi 8-10-12 orat dolgoznak, nem [feher] terepjaroban, netan Lexus autokban csucsulnek es mosolyognak addig mig az emberek elmennek szavazni. A barataimat en szeretnem megvalasztani! Ezt meg az arc konyv sem veheti el tolem. 

En szeretek buszke lenni a barataimra!






0 Comments:

Post a Comment