Imi este cu parere de rau, caci l-am sustinut la alegerile de acum cativa ani, dar Crin Antonescu a esuat mizerabil (vezi "failed miserably" in engleza) si sansele-i fiind nule de a reveni, comite eroare peste eroare. Ultima boacana e cooptarea lui George Becali (alias Gigi Becali) in USL, mai bine zis in randurile PNL, caci procentele greu castigate se topesc pe zi ce trece, si le trebuiesc bani pentru campania electorala si trebuie cineva sa tina si prima pagina a ziarelor.
Sa fim seriosi, acest om, desi nu neg faptul ca i-a ajutat pe multi nevoiasi din Romania, este mascota Romaniei la Parlamentul European. Personajul vorbeste de la sine, nu are nevoie de introducere. USL se injoseste in ultimul hal pentru niste voturi amarate. Acest lucru arata adevarata valoare a stimatului "presedinte interimar". Se inhaita cu oricine, caci desi e o epava politica, incearca sa se mentina pe linia de plutire dar fara mari succese.

In viata profesionala nu prea s-a manifestat, in Parlament se pare ca nici o lege nu ii poarta numele, odata Traian Basescu suspendat, a fost presedintele interimar desemnat (nu fiindca era el foarte capabil, dar abil s-a autoproclamat Presedintele Senatului inainte de votul privind suspendarea presedintelui), dar a picat repede, inainte ca sa se obisnuiasa cu ideea "presedentiei". A devenit un personaj penibil, care vorbeste engleza la fel de bine ca presedintele actual, care minte oamenii in fata, si care se face de ras in fiecare zi. 

E imbucurator, ca timpul a lucrat in favoarea cetatenilor, si a ararat ca nici Guvernul Ponta si nici Crin Antonescu nu sunt un tandem de sustinut, caci se pare caci desi cei de la PDL furau si faceau investitii paguboase, dar macar conduceau tara, pe cand ceata de pitigoi USL ... duce tara spre faliment. 

P.S. De privatizarea Oltchim sa nu vorbim ca e de rusinea lumii. Daca s-au injosit pana la Becali ma astept sa se milogeaca si in fata lui D. Diaconescu, un alt personaj sinistru din politica romaneasca. Mai ramane Vadim Tudor, dar nu m-as mira daca ar intra si dansul in PNL la cererea milostiva a presedintelui de partid Antonescu.

0 Comments:

Post a Comment