Romania nu mai poate fi considerat o tara, ci [doar] un show de joasa speta. Un fel the reality show cu actori reali. Mint, fura, plagiaza si chiar incearca sa se sinucida, caci nu vor la inchisoare. Un astfel de foileton nu exista doar la noi.

Ma intristeaza ce s-a intamplat cu Adrian Nastase, fostul premier al Romaniei, si sper ca se va insanatosi, dar chiar si aceasta nu il scuza de anii pe care il asteapta la inchisoare. Legea se aplica pentru fiecare dintre noi, caci suntem cetatenii aceleiasi tari. 

Eu sper din tot sufletul ca acest precedent creat de Adrian Nastase va incepe un proces in Romania si cei care merita vor ajunge dupa gratii. Ar fi timpul sa schimbam macazul si sa scapam de acest reality show ieftin care nu ne face cinste.

1 Comment:

  1. Anonymous said...
    De acord. Insa cu ceea ce nu sunt de acord este faptul ca el e singurul acuzat, cand multi altii din sfera politica ar putea fi in situatia lui acum, si este deranjant faptul ca doar din razbunare s-a ajuns aici, nu din cauza ca se doreste sa se faca ordine in randurile politicienilor.
    Annamari

Post a Comment