"Gasca Ponta" contraataca ...

Stiam de la bun inceput, dar acum deja se si vad fisurile. Da, PDL nu mai are ce cauta la guvernare, dar se pare ca nici cei de la USL, caci deja 3 ministrii propusi au probleme cu legea. Desi Mircea Diaconu e unul dintre actorii mei preferati (vezi filmul Filantropica, Buletin de Bucuresti, etc.), dar se pare ca are "o cearta" cu ANI privind incompatibilitate dansului. In aceiasi situatie se afla si Victor Alistar, care se pare ca nici nu va mai face parte din propunerea premierului desemnat Ponta. 

Si am lasat la urma "doamna de la educatie". Deja sa propui un rector de la o universitate particulara care in majoritate functioneaza ca o uzina de diplome sa conduca Ministerul Educatiei e ceva stupid si nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca un asemenea personaj ar ajunge la carma educatiei romanesti. Sa ai greseli de ortografie in CV, sa scrii ceva ce pe moment se pare ca nu se adevereste, si sa fii si acuzata de plagiat cred ca deja sunt mai mult decat "mici suspiciuni". 

Deci "gasca Ponta" contraataca. Rusinos de la un viitor premier care isi alege o asemenea echipa si inca nici nu au ajuns in functie. Daca in cateva zile deja s-au descoperit  verigile slabe, ce urmeaza? ... Ne miram pe vremuri ca fostul premier Boc desi predase drept constitutional a fost umilit de Curtea Constitutionala, acesta din urma revocand mai multe decizii de guvern ca fiind neconstitutionale, dar se pare ca nici "procurorul" Ponta nu prea se are cu legile in vigoare si cu incompatibilitatea personelor publice.

Cat despre reintregirea salariilor, deja nu mai e valabil "promisiunea" doar in parte. Cum sa mai credem in clasa politica romaneasca?  Unii ne fura, altii ne mint!

Sincer sa fiu, am dubii mari ca acest posibil nou guvern va redresa tara, dar e parerea mea personala, si sper sa fi gresit, desi ...

1 Comment:

  1. Anonymous said...
    Deocamdata sunt fericita, ca la mediu este Rovana Plumb (mai este?) si nu vreun baron de partid.
    Tipa de la educatie e jalnica, ma mir cum de poate fi rector cineva care nici sa scrie corect nu stie. Cat despre sa fie ministru in conditiile astea - nu comentez (in Ungaria este un caz asemanator, Nemethne. Ma rog, ea macar nu poate fi acuzata de plagizare.)
    Ideea e ca alternativa nu prea exista la noi. Pe toti i-am incercat deja, stim doar ca pdl-udmr au fost cei mai mari hoti dintre toti, dar nici astia nu sunt cei mai curati. Ar trebui altceva, un altceva care nu exista din pacate la ora actuala.
    Annamari

Post a Comment