A tudomany sosem teved

Nem tudok hinni a szememnek es a fulemnek. Kiderul, hogy S. P. doktori dolgozata aljas masolas es plagium, es ma ez mit sem szamit Magyarorszagon. Es fura modon mindezt oly emberek mondjak, kik jobboldali ertekeket vallanak?! Valami nem ertek? A becsulet, az igazsag, a tisztelet ma mar nem ertek?

Egy vilag rajtunk nevet, es sejtem minden EU csucson azt fogjak kuncogni, hogy "lam a masolo elnok", "a lopott, csalassal szerzett magyar (al)-tudos", es a listanak sejtem csak emberi mivoltuk es udvariassaguk szab majd hatart, es minket ez az ember kepvisel ember es Isten szine elott. Ne! Engem ne kepviseljen egy ilyen aljas hazugsaggal szerzett "doktor". Kerem engem ne kepviseljen!

Elbujni a "serthetetlenseg" moge? Ez az ember es hordaja akar engem kepviselni? Nem! Engem kerem ily emberek ne kepviseljenek! Fura modon az aljas hazugsagot masok hazugsagaival akarjak feledtetni. Oda jutnak, hogy meghazudtoljak onmagukat, ertekeiket a "szent cel" erdekeben. Nem, ez nem az a Magyarorszag ahol elni szeretnek! Ez nem az en Magyarorszagom.

En ott szeretnek elni ahol a magyar tudost elismerik, megbecsulik es felneznek ra. Sajna a mai Magyarorszag politikai elitje kepes barmit megtenni annak erdekeben, hogy a lopassal, csalassal megszerzett "elnok doktor" hatalmon maradhasson, es jatsza babszerepet egy olyan vezetes elen, mely felrug minden kereszteny erteket es rendet. Meg arra is kepesek, hogy sajat tarsukat (lasd Szalma Botond) kitagadjak, a Semmelweis Egyetem Rektora kepes lemondani, azert mert ervekre es lelkiismertukre hallgatva megvontak a doktori cimet, illetve kertek a lemondast, es a csalo, az aljas masolo mindezt csak a "tudomany tevedes"-enek tartja.

Tisztelt Schmitt Pal, a tudomany sosem teved! A tevedes mindig emberi, es a felelosseg ont terheli egyedul! A masik dolgozat amit (esetleg) "irni" (LOL) fog, legyen az barmely tudomanyos ertekkel biro munka, szememben egy fabatkat sem fog erni, mert onnek nincs tobbe hitele a magyar tarsadalom elott! Egy hazug, csalo, tolvaj, plagizalo szemely nem allhat Magyaroszag elen sem ma sem holnap sem soha!
Nem, egyszeruen csak nem allhat, es bizom Istenben, hogy nem hagyja, hogy Magyarorszagot ily emberek vezessek!

1 Comment:

  1. Anonymous said...
    A legszomorúbb most az, hogy most a rektort akarják büntetni. És hogy ki lesz az utód most hogy mégis lemondott? Csakis olyan, aki majd nem fog a drága új alkotmányukba belekötni...
    Annamari

Post a Comment