Presedintele "increzator"

Crin Antonescu posibilul (?!) viitor presedinte al Romaniei afirma: "Cred ca in momentul de fata sunt un lider politic mai credibil decat Mihai Razvan Ungureanu. Pot sa ma insel, dar asta cred".

Asta da mesaj electoral! Tare! Pana acum am avut presedinte comunist care batea studentii in Piata Universitatii cu hoardele de mineri, am avut presedinte profesor pe care l-au terminat serviciile si politica, am avut presedinte jucator care vinde flota si cumpara case si vile din bani nejustificati, iar acum avem un posibil presedinte candidat care "crede" ca e mai credibil decat altii. Si e macar cinstit, caci afirma ca poate se inseala. Da, cam asa arata spectrul politic romanesc in care ne traim viata. Si daca domnul Antonescu se inseala? Ce ne facem? Il demitem si il rugam pe MRU sa revina la Palatul Cotroceni?

Nu mai stiu ce sa ma fac? Sa bufnesc in ras, sa bufnesc in plans? Oricum e un ras cu plans amar sa vedem ca nu ne-am maturizat in 22 de ani dupa revolutie, si suntem cam acolo unde am inceput, doar ca acum nu mai credem in clasa politica romaneasca si poate ne trezim peste noapte cu un presedinte care se considera mai credibil dar are toate sansa sa se insele. 

P.S. Cred ca la noi in Balcani nu conteaza ce faci tu insuti, conteaza mai mult cum ne raportam la altii. Ar fi timpul sa ne raportam la noi insine,  fara sa ne legam de altii si sa ne comparam, dar cred ca mai avem de invatat si troienele democratiei din Romania raman inca inzapezite si nepracticabile inca multi ani la rand.

0 Comments:

Post a Comment