Et tu, Brute?

Sejtem ma ez adta meg az utolso lokest Schmitt Palnak, hogy a lelkiismeretere hallgatva lemondjon azert, mert kiderult, hogy doktori dolgozata egy [aljas] masolas es masok munkajanak az eltulajdonitasa. Megprobalok szepen fogalmazni, de neha az igazsagot nem lehet es kell szepiteni. A plagium az plagium es folottebb becstelen. Es ha meg tagadjak, akkor meg inkabb az! Sajnos mi ezt eloben lattuk nem is egyszer es errol tobb video felvetel is tanuskodik.

Brutus szerepet meg a jelenlegi miniszterelnok testesiti meg, ki eddig hamisan kiallt S.P. mellett, de az az erzesem, hogy ma ereztek, hogy tobbet veszithetnek, mint amit nyerhetnek, es igy hat ok is tort doftek kedvenc plagizalo elnokukbe. Kivancsi vagyok most ok mit mondanak? Mert hat kiderult, hogy loptak, csaltak es hazudtak a legmagasabb szinten es mindezt tuzon-vizen at vedtek. Ma mar nem kell vedeni? Innen latszik a jelenlegi hatalom ketszinusege es ma ok hagytak igazan cserbe a plagizalo elnokuket, de hat ma ez a jobboldali politika.

Valoszinu nem szep amit most csinalok, hisz szerintem a megbukott, plagizalo S. P.-nak van most eleg gondja, hogy megemessze a tenyt, hogy politikai es kozeleti karrierje igencsak derekbe tort, es ma mar csak egy szavahihetetlen olimpiai aranyat nyert sportolo, de hat emberek vagyunk es nem tudom szo nelkul megallni, hogy ne idezzem a mai LeMonde cikket, melyben a volt elnokot a "magyarorszagi Borat"-nak nevezik, aki a "nemzet golyostolla" szerepet toltotte be a Fidesz kormanyzas alatt. Nagyon szellemes mindket jelzo es dicseret erte a cikk ironak!

Ui. Nem szabad feledni, hogy ez a mai lemondas igencsak emberi erofeszitest igenyelt, es ezert mindent tisztelet megilleti a volt elnok urat, es orvendek, hogy vegul is nem a politikai erdekekre, hanem egyedul a lelkiismeretere hallgatott, es meghozta a nemzet szamara a legjobb dontest. Voltak erdemei es olyan torvenyeket ellenjegyzett [igaz hamisan, lasd doktori cim], melyek a nemzet es a kozjo erdekeit szolgaljak. Koszonjuk Schmitt Pal urnak, hogy 2010-2012 kozott Magyarorszag elnoki tisztseget toltotte be!



0 Comments:

Post a Comment