Nos hat szerencsere sikerult egy csalotol megszabaditani az orszagot, es oly hatalmas tarsadalmi nyomast gyakorolni, hogy ez lemondasra is kenyszeritse S.P. volt koztarsasagi elnokot, de nem tanulva a hibajabol a kormanyfo, egy ujabb hasonlo kaliberu embert akar nyeregbe ultetni.

Felreertes ne essek, sejtem Ader Janos nem hasznalja jogtalanul a dr. cimet mint jogasz, habar volna nehany ellenvetesem a 4-5 eves iskola elvegzese utan jaro "doctor juris" cim miatt, de sajnos nem egy olyan szemelyt jeloltek, aki ratermettsege es erdemei miatt kerult jelolesre, hanem sokkal inkabb azert kerul(t) a polcra, mert O.V. bizalmasa. En sem jot sem rosszat nem hallottam, olvastam, - a nekem szemelyesen antipatikusnak velt Ader Janosrol (ez szemelyes es elfogult velemeny) -, de megnezve a wikipedia ra vonatkozo bejegyzeset, hat bevallom nagyon szegenyes a bizonyitvany. A fent emlitett uriember aposa (lasd Herczegh Geza) elvileg tobbre vitte, de hat ahelyett, hogy egy igazi magyar ertelmiseget valasszanak, aki koztiszteletnek orvend (lasd pl. Vizi E. Szilveszter akademikus, Glacz Ferenc akademikus, Martonyi Janos, stb.) egy ujabb part szolgat ultetunk a Sandor Palota gradicsara.

A plagizalo elnok elegge megosztotta a magyar tarsadalmat, habar a csalast es a hazugsagot es a lopast nem kellene toleraljuk, de a "naracsert barmit" jelszoval, meg meg is probalok erteni egyeseket, de az a szereny velemenyem, hogy nem Ader Janos lesz az a magyar elnok ki ezt a magyar szethuzast megoldana.

Ui. Nagy oromomre szolgalna ha Magyaroszagon a polgarok valasztananak maguknak elnokot, es nem egyes vagy kettes politikusok kenyenek-kedvenek lennenek Magyarorszag polgarai kiteve, hogy keljen szegyenkezniuk es magyarazkodniuk, hogy plagizalo elnokuk van (volt).

0 Comments:

Post a Comment