Cam asta s-a facut astazi. Guvernul Ungureanu pare sa coopteze oameni noi, dar din pacate unii sunt tineri fara experienta, altii sunt spioni, altii sunt profesori de sport, altii sunt incompatibili, iar altii sunt delegati de fostii ciocoi, asa ca tot ce se incearca ramane fara consecintele dorite de presedintele marinar.

Desi tot incercam sa intinerim clasa politica (lucru de laudat in principiu), se pare ca de data asta au cam dat gres, caci oamenii nu mai au incredere si sunt ferm convinsi ca oamenii care misca sforile raman aceiasi. Se pare ca singurul punct de atac este sa prosteasca populatia si sa dea maruntis populatiei (vezi marire de pensii si revenirea salariilor bugetarilor la cel inainte de 2010). Daca trucul reuseste, PDL va iesi victorios, dar sper ca opozitia va reusi sa explice aceasta manevra de derutare. Insa cu poporul e mai greu, caci multi pot fi cumparati cu o galeata. (vezi galetile oferite de marinarul cel vestit, din pacate astazi la carma unei tari in mare dificultate financiara, politica si o criza profunda morala.)

Iar ungurii mei incearca din rasputeri sa se agate de pozitii si nu vor schimbarea ministrilor UDMR din fostul Cabinet Boc. Sa vedem ce se intampla, desi sunt ferm convins ca mare lucru nu se schimba doar niste nume pe tablitele de la ministere.

P.S. Se face aceasi rocada ca si in cazul fostilor ministrii "grei din PDL", Videanu, Berceanu si Blaga.

0 Comments:

Post a Comment