A politika mentes unnep

Nos hat szo szerint ilyen a mostani unnep. Semmi politika, semmi TV es szenny, hanem sokkal inkabb csak a csalad es a baratok. Meg a szamitogep is hatterbe szorult, kimaradtak az ujsag olvasasok, es minden egyeb (lasd pl. Dexter). Tokeletes.

Sejtem januarban ujra visszater a politika iranti ehsegem, de most nem erdekel. Sem a miniszterelnok, sem a miniszterei, sem Koreaban a groteszk jelenetek a Vezer ravatalanal, sem semmi. Nem erdekel(t) a politika. Meg azon is csak nevettem, mikor megkerdeztek Frunda urat, hogy: "Mi az RMDSZ-re vagy a PDL-re szavaztunk?", es csak kinos hummoges volt a valasz az eterben (lasd Gaga Radio) a szenator ur reszerol. Valahogy nem erdekelt.

Erezni az otthont, erezni azokat akik fontosak, errol szol(t) az unnep es szerencsere meg nincs vege es ujabb csodalatos napok kovetkeznek. Ismerosokkel talalkozni, labon bekapni 2 pohar bort egy reg nem latott ismerossel a Zanza Kavezoban, mert kulonben szabadulni sem lehet tole, megcsodalni egy ujonnan berendezett hazat, ejszakaba nyulo borozasok, ez az ami igazan fontos.

A politika megvar jovore is, es lesz idom azzal is foglalkozni, de most az otthon, a csalad, a baratok, a gyerekek es minden ami igazan szamit.

0 Comments:

Post a Comment