Latom kezdunk ugy viselkedni, mint a gorogok. Szoval penzt kerunk kolcsont, de garanciakat nem akarunk, vagy nem tudunk felmutatni annak erdekeben, hogy bebizonyitsuk, hogy kepesek vagyunk a adossagot idoben torleszteni. Kivancsi vagyok meddig fog tartani ez a gog es buszkeseg, ami sajnos penz nelkul nem tarthato, de ezt a vezer is tudja?!

A gyengebbek kedveert vetitsuk le az egesz problemat ket fizikai szemelyre. Ha en kerek valakitol kolcsont, az illeto szemely csak ugy ad nekem kolcsont, ha megbizik bennem (ez a penzintezet eseteben nem alkalmazhato) vagy ugy iteli meg a masik fel, hogy kepes vagyok a megegyezett idore osszegyujteni a penzt. Mi ebben olyan nehez megerti?

Talan holnap nalunk is tunteteseket kellene szervezni es nacizmussal megvadolni az IMF-et, hisz nem ad csak ugy penzt, garanciak nelkul. Tanulnunk kellene a gorogoktol!

Manapsag a szuveranitas luxus, es Magyarorszag nem engedheti meg ezt a fajta dozsolest, meg ha ez jol is hangzana Orban elvtars populista diszkurzusaban.

"A penz beszel, a kutya ugat." Sajna manapsag Magyarorszag es annak diszes vezetese inkabb csak ugat.

0 Comments:

Post a Comment