Hogy beindul(t) azt sejtettem, de hogy mikor azt nem tudtam megitelni. Ugy veszem eszre, hogy az IMF-el kotott megallapodas miatt mas nem maradt, mint a kommunikacio, mert hat valamit kellett mondani azok utan, hogy a vezerkar (lasd Matolcsy penzugyminiszter) nehany honapja egyhanguan elutasitotta egy esetleges kolcson lehetoseget hangoztatva, hogy "a haza nem elado". Fura, de mara elado?

Kosa kepviselo ma vedi a kormany donteset, leven, hogy az IMF-nek a veluk kotott szerzodes nagyon jo, csak az ellenzeknek a hasonlo szerzodese nem jo. No persze ahogy latom, a tisztelt kepviselo ur nem latja a sajat szemeben a deszkat, de rogvest felfedezi a szalkat politikai ellenfeleinel. Nevetseges, de mar nem sirok, hanem inkabb nevetek rajtuk, es nezem, hogy mennyire kepesek meg sullyedni a hatalom morzsaiert.

O forint leertekelodesert is van hibas. Ok! Masok! Mindenkeppen nem mi (lasd jelenlegi vezetes)! Mi? Mi nem vagyunk hibasak, hogy is lennenk? Kulso erok komplotalnak ellenunk, es emiatt all a forint azon a tortenelmi szinten, amely nem eppen ad okot remenykedesre es joletre. Ezt ma a szakmaban "a felelosseg atharitasanak" hivjak, es a kommunikacio egyik legolcsobb eszkoze a butitasra. Valos felelosoket talalni konnyu, de nehez oket lerakni a polcrol, igy hat bevetjuk az olcso trukkot ami nem kerul semmibe! Csodalatos! Bravo! Igy kell ezt csinalni!


0 Comments:

Post a Comment