Ce este comun intr-un un marinar de cursa lunga si un profesor de istorie? E simplu. Unul e presedinte, celalalt vrea sa fie presedinte. Si chiar daca lupta in tabere adverse, desi doctrina lor de partid le propulseaza in aceiasi dreapta a esichierului politic romanesc, din pacate cu trecerea timpului ne dam seama ca se aseamana. Desi actualul presedinte e de neegalat prin tot ce face, posibilul presedinte ii cam calca pe urme.

La alegerile din 2009 Geoana a pierdut in fata lui Basescu, caci vizita la Vantu l-a cam dezavantajat si lumea si-a dat seama ca ar fi fost mai bine Antonescu, dar in ultimii ani oamenii si-au dat seama ca Antonescu nu doreste nimic altceva decat sa fie presedinte. Da e cea mai mare functie in stat, dar din pacate Antonescu nu e omul care trebuie nici chiar cu Ponta la carma executivului.

Ultima gafa de comunicatie a unui candidat la presedintie sa numeasca o doamna invarsta "pensionara nesimtita". Inca nu am ajuns la "tiganca imputita", dar suntem pe drumul cel bun. Incep sa inteleg de ce discursul in Romania a ajuns la un nivel de mahala.

P.S. Doamna respectiva a iesit la pensie si pe moment acumuleaza pensia si banii luati de la TVR, care intradevar e o nesimtire, caci avem someri la gramada, dar sa califici acest lucru la maxima audienta in acest fel, arata nivelul adevarat al unui posibil presedinte al Romaniei.

E bine sa stii ca MS Regele Mihai I nu va ajunge la acest tip de discurs si asta dovedeste diferenta de clasa dintre un monarh, un marinar si un profesor care nici macar n-a profesat mult timp.

0 Comments:

Post a Comment