Ipocrizia antonesciana

Comentam/contestam clasele presedintelui meu si suntem foarte revoltati ca multi dintre noi in functii de conducere sunt analfabeti si ajung in pozitii din cauza unei coloraturi politice, dar ce am vazut astazi de la un posibil (?) presedinte mi-a confirmat faptul ca nici Basescu dar nici Antonescu nu are ce cauta la presedintia Romaniei.

Da, cei multi sunt/suntem ferm convinsi caci orice numai Basescu nu, dar cum trece timpul si se aproprie alegerile locale si parlamentare din 2012 incep sa imi dau seama ca legea (vezi convingere) se extinde si la actualul pretendent la presedintie. Nu e omul pregatit si nici Ponta nu e omul cu care sa poata sa scoata tara din impasul moral, strategic si economic . Domnul Antonescu afirma pe urma rezultatelor foarte slabe de la bacalaureat (sesiunea din toamna, 2011): "Nu poti ca la capatul unui ciclu scolar in care elevii s-au invatat cu un anumit ritm sa schimbi regulile jocului ....".

Deci daca inteleg eu bine romaneste, trebuie sa intelegem faptul ca asa e "ritmul" pe la noi si trebuie sa acceptam si sa toleram "regula jocului". Deci in acest moment un posibil presedinte justifica prostia, nepregatirea si analfabetismul la nivel inalt. Omul acesta candideaza la functia suprema din stat!

Ps. Pana acum am inventat basescianismul, dar cred ca e timpul sa creem un alt ism, mai precis antonescianismul. Pe moment din pacate personal nu vad in Romania o alternativa viabila la actuala guvernare.

0 Comments:

Post a Comment