Pe cand altii incerc sa treaca de criza economica si incerca sa creeze locuri de munca (vezi discursul presedintelui Obama) in Romania cel mai mare pericol se pare ca este heraldica, mai special un palos si mana care o tine in sigla IPJ Covasna. E hazliu dar asta e. Antena3 s-a ocupat in doua emisiuni de maxima audienta de aceasta tema si a pus "oamenii presedintelui" (vezi mogulul Voiculescu) in persoana doamnei Vranceanu Firea si domnul Gadea care se lauda zi si noapte cu premiile APTR sa investigheze aceasta imensa problema de interes national. Oamenii mor si nu mai iau subventii pentru caldura, dar ce mai conteaza, heraldica pune in pericol tara deci nu ne mai intereseaza nimic, doar iminentul pericol ce paste peste plaiurile mioritice.


Ma tem ca distinsii realizatori, mai sus mentionati, nu puteau face o emisiune despre faptul ca Dan Voiculescu, a primit a sentinta judecatoreasca (vezi ICCJ) definitiva si irevocabila privind statutul dansului de colaborator al Securitatii si trebuia gasit ceva repede si incendiar. Ingeniozitatea jurnalistului cu premii APTR este fara limite. Au scos din maneca cartea nationalista si pericolul ce inseamna acea sigla modificata care este personalizat pentru acel judet. E solutia ideala si se vinde [din pacate] ca painea calda in Romania si in tarile unde este instabilitate economica si/sau politica. Va avertizez, aveti grija, aceasta sigla [facuta conform legilor in vigoare] reprezinta pericol imens la securitatea nationala.

Ps. Ordinul 126/17.06.2011 care completeza Ordinul nr. 490/2008, privind insemnele heraldice ale structurilor MAI a fost semnat de ministrul Traian Igas.

0 Comments:

Post a Comment