Se cred jurnalistii de marca din Romania, doamna Grecu si domnul Tudor, se lauda in fiecare emisiune ca au luat ceva premii de la APTR, dar vineri 8 iulie, 2011 au cam dat-o in bara. L-au acuzat [pe nedrept] pe ministrul Funeriu ca nu a reusit examenul de bacalaureat din Franta, si doar la examenul oral ar fi reusit sa treaca, totul bazat pe "documentatie solida". Beton cum se zice la noi in Romania. Isterica din fire, sau poate crede dansa (vezi D. Grecu) ca face priza la public sa urlii la invitati, si sa faci psihoza de prost gust si de doi bani, acuza pe toata lumea, oricine ar fi numai PDL sa fie sau din arcul guvernamental caci mogulul dansei asta vrea si doamna se conformeaza si ma gandesc ca o face pe bani multi. (Tot dansa a creat psihoza ca ungurii vor mijlocul Romaniei si vezi ca ungurii stau bine si nu se intampla mai nimic, doar ca dansa a crezut [foarte prost] ca face audienta.)

In emisiune cere cu darzenie doamna Grecu ca Funeriu, -ministru pe moment-, sa iasa la rampa, de ce se ascunde si asa mai departe. Si Funeriu bine a facut, nu s-a injosit la nivelul dansei isterice si spumegande. Iar bomba vine ieri, cand Funeriu a tinut o conferinta de presa si s-a adeverit ca Grecu si Tudor au inspumat din gura pentru mai nimic, caci Funeriu a trecut examenul, iar documentul dat la Antena3 era un fals, chiar abject, caci era modificarea unui document de anul acesta, doar ca numele lui Funeriu era inclus. Ceva josnic, si sincer sa fiu, nu stiu daca Antena3 a masluit ceva sau chiar documentul a venit de la cineva. Oricum, e foarte josnic, iar daca marii jurnalisti Grecu si Tudor s-au luat de un document fara sa verifice sursa, cred ca acest lucru merita un nou premiu APTR. Da, la noi premiile se dau pe asemenea lucruri! Cat mai prost esti cu atat mai inalt ajungi si mai ai si un premiu APTR! Eu am sa cer ca si la anul cei doi sa aiba parte de premii, caci macar asa au si ei cu ce sa se lauda caci cu Funeriu n-a mers. S-au legat de un om care ii depaseste mintal si asta s-a si vazut. Omul a fost scolit in Franta si nu in Romania.

In alte tari pentru asemena calomnii altii zboara, la noi cred ca nici nu trebuie sa te scuzi si mai iei si premiu APTR. Ce mai vrei? Da, la noi oamenii acestia sunt formatori de opinii. Interesant, nu prea e de gasit stirea care da totul in vileag pe pagina Antena3. De ce? Le este rusine? Abia astept sa vad cind vor iesi cei doi sa ceara in public scuze ministrului caci ce au facut .... mai bine sa nu vorbim, caci ma rusinez eu care nu sunt gazetar de marca cum dansii se considera si se lauda. Si sincer sa fiu, sunt ferm convins ca Funeriu va castiga impotriva Antena3 pentru calomnie.

Ps. Vorbeste dansa si de echivalarea studiilor ministrului Funeriu, cand omul din platou ii explica ca nu e nevoit sa faca acest lucru, iar doamna vazind ca iarasi vorbeste fara nici o baza legala, incearca sa invarte subiectul. La noi daca nu esti pregatita ai premiul APTR. Logic, nu?

3 Comments:

  1. Anonymous said...
    Bozgore, vorbesti numai tampenii!
    Szilárd VAJDA said...
    Din pacate acesta e nivelul din tara. Daca ai alta opinie, deja esti "bozgor" si vorbesti tampenii. E de inteles ca suntem la nivelul la care si cu asemena distinsi comentatori nici nu avem sanse sa ajungem mai departe.

    Ps. Fiind moderatorul acestui blog, puteam foarte usor sa ignor comentariul respectiv, dar nu, am preferat sa public acest comentariu sa vada lumea.
    Athos said...
    Da, foarte corect ce zici, eu m-am ingrozit cand am auzit ca nemernicii astia au fost premiati, mi se parea halucinant ca o isterica dementa sa fie premiata. Am cautat un adresa web sau de mail pentru APTR- insa nimic!!! Isi dau doar adresa de strada si ceva telefon. Se lauda cu ce personalitati au avut prin jurii dar acuma a ramas probabil doar felix. Oricum mie mi se parea o organizatie fantoma fara adresa web sau email. Eu sunt roman, sunt din Timisoara si am cam aceleasi idei ca si tine in privinta mizeriei de la antene, idei care reprezinta de fapt o reactie normala la o gramada de mizerie televizata. Chiar ma gandeam ca voiculescu si-a facut un departament de dezinformare ca cel al securitatii ca atata stie el ca fost turnator si cu asta ne tot inebuneste de cap. Asa mi-as dori sa scapam odata de acesti indivizi care toata ziua zbiara, striga, insulta si spun numai prostii. Succes la postari!

Post a Comment