Esec. Esec total la bacalaureatul din sesiunea iunie-iulie 2011. Unele scoli "s-au organizat" (camere, exigenta, etc.) si nu au mai trecut cu vederea la copieri, iar rezultatul e devastator: 44% de promovare. 6 elevi din 10 din Romania nu au nivelul corespunzator. In 28 de licee promovarea este de 0. Deci pentru acei studenti cei patru ani de studii a fost a pierdere de timp. La fel si pentru profesorii lor. Le-am platit pentru nimic.

Si opozitia? Se leaga de ministrul educatiei, dl. Funeriu si ii cere demisia. Deci omul dovedeste cu cifre ca sistemul nu e viabil, si ii cer demisia pentru acest lucru. Acum le dau dreptate celor de la guvernare. Opozitia incearca sa culeaga voturi pe seama studentilor picati si parintii acestora. In loc sa ii indemne la invatat, critica sistemul care in mare parte le apartine, vezi regnarea Rectorul Marga, Rectorul Andronescu sau chiar Prof. Atanasiu la carma ministerului. Consider ca e rusinos ca oameni de carte sa critice sistemul si sa ceara demisia cuiva, fiindca acesta a facut o fotografie reala a sistemului scolar romanesc si a demonstrat ca sistemul nu functioneaza.

Ps. Se pare ca opozitia vrea sa institutionalizeze prostia in masa in Romania! E de inteles, caci oamenii mediocrii pot fi condusi foarte usor, nu pun intrebari, nu gandesc si nu protesteaza!

0 Comments:

Post a Comment