Habemus Presedinte

Cum trece vremea mi-am cam dat seama ca primul om din stat nu prea reuseste sa treaca de calitatea lui de marinar, dar e de inteles, toti suntem limitati, unii mai putin altii ... Fie. Dar astazi am inteles ca omul nu e numai marinar cu o engleza de invidiat dar si presedinte.

Intr-un interviu dat astazi televiziunii publice, primul om din stat afirma "Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL din 2012, obiectivul meu este legat de iesirea Romaniei din criza si trecerea pe crestere economica solida." Asta da obiectiv! Felicitari! Am doar o singura intrebare. In ultimii 6 ani care era obiectivul? Deci dupa propriile vorbe (foarte incriminatorii trebuie sa admitem), pina la acest moment omul nu era presedinte ci sluga de partid, facand jocul partidului care l-a propus si mai putin presedinte pentru care este platit din bani publici.

Nu sunt politician, si nici nu vreau sa ajung sa ma cobor la un acest nivel scazut de intelect (scuzele de rigoare fata de politicienii de marca), dar chiar si eu am o problema cu aceasta chestie. Cind esti presedinte servesti tara si mai putin partidul si ar trebui sa fi apolitic caci fisa postului te obliga. Acum cu acest interviu publicat la televiziunea publica omul singur a reusit sa se inculpe in fata intregii natiuni. Deci fara discutie, trebuie sa fii un marinar destept sa faci asta.

Sincer sa fiu, ma bucur enorm caci macar dupa 6 ani, de astazi pot "sa ma mandresc" si cu un presedinte si pot afirma cu bucurie "Habemus Presedinte".


1 Comment:

  1. Anonymous said...
    Szilár, ezt te írtad? Feri

Post a Comment