Cind esti sluga premierului

Da. Asta e atributia doamnei consilier Andreea Paul Vass, de a fi sluga premierului Romaniei, Emil Boc. Desi m-as mira daca in fisa postului este trecut sa faci si elogii la adresa sefului, dar o sluga buna stie cum trebuie tratat un sef, care chiar daca acesta se lauda ca scoate tara din recesiune, are totusi o tara in haos cu multe nemultumiri.

Si consilierul fara nici o jena, scrie pe propriul blog o oda premierului cum altii faceau in timpul lui Ceausescu. Desi doamna Vass avea 11-12 ani cind s-a trecut la democratie in Romania, totusi stilul si forma e la fel ca in comunism. Nu prea reusim sa scapam de trecut, iar unii chiar se ancoreaza in trecut si nu pot scapa da acel stil aparte. Pe cind atunci oamenii scriau elogii caci le era frica, astazi scriu elogii pentru bani si pozitii. Nu m-as mira daca pe statul de plata va aparea pe linga consilier si elogist sa putem onora cuvintele de marca adresate sefului.

Iar ultimele cuvinte ale consilierului "... Emil Boc: fara critici, fara nuante" arata lasitate unei slugi care incearca sa placa sefului cit se poate de mult. Ma intreb ce se va alege de dansa, cind premierul Boc nu va mai fi premier?

0 Comments:

Post a Comment