Astazi am vazut ceva fara pereche. Dl. ministru Botis, membru "marcant" in Partidul Democrat Liberal admite in public la Realitatea TV ca sotia domniei sale lucreaza ca consilier la un ONG (Asociatie Parteneriat Euroactiv Bistrita) care are finantare de la Comunitatea Europeana si ca ONG-ul respectiv mai ia si bani de la stat, organizatia de stat fiind in directa subordonare a domnului ministru Botis.

Ce mai vreti oameni buni? Omul acesta e cinstit! Admite in public la maxima audienta ca ia banii statului lucrul acesta nefiind legal in concordanta cu legile in vigoare din Romania. Vorbim despre Legea nr. 188/1999 cu privire la Statutul functionarilor publici. Felicitari la PDL! Va faceti da ras pe zi ce trece! Mai aveti si oameni cinstiti. Din pacate sunt putini dar poate ca demisia ministrului (consider a fi obligatoriu) poate starneste "un val de cinste" in randurile guvernantilor. O fi de vina Saptamina Patimilor?

Sper din tot sufletul ca ministrul va demisiona maine dimineata, dar ma tem ca omul care il va inlocui nu va fi atat de prost sa admite ca fura banii statului la TV in direct. Pentru a face asta trebuie sa ai clasa si sa fii ca Botis. Cred ca trebuie sa definim pe linga "talmaceanism" si "botisism" caci vad ca in fiecare zi apare un nou "titan" din partidul de guvernare. Presedintele Basescu are niste adversari de temut. Hegemonia "basescianisma" pare a fi in pericol.

Sincer sa fiu, abia astept ca maine prim-ministrul Boc vine si ne explica ca nu e vorba de conflict de interese, nici vorba, doar ministrul Botis n-a formulat corect sau poate ca maine doamna Botis dispare din actele ONG-ului respectiv. In Romania te poti astepta la orice!

0 Comments:

Post a Comment