Fraier la termen

Ieri inca nu era o problema de incompatibilitate dar astazi este. Si "onoarea" trebuia salvata prin demisie. Si Ioan Nelu Botis si-a dat demisia din functia de Ministrul al Muncii. Partidului i-au trebuit zile, iar prim-ministrului Boc (jurist de meserie?) i-au trebuit luni sa isi dea seama ca nu e legal ce face Botis prin ONG-ul respectiv.

Dar sa vedem si latura cealalta. Botis este un simplu peste mic de tot, care si-a creat [proasta] aluzie ca joaca intre greii partidului, dar uite, l-au sacrificat pentru 2.000 euro. Ceilalti vand energie, drumuri pe miliarde, etc., iar cu ei nu se intampla nimic. Si pe cand saracul de Botis a asteptat semnalul de la partid, Berceanu, Videanu si Blaga si-au dat demisia inainte de termen. Ei astazi sunt oameni de marca din partid, pe cand pentru Botis "la revedere cariera politica". Deci putem sa il numim "fraier la termen". Dar inainte de "bye bye politics" mai are treaba cu legea.

Ps. Felicitari Realitatea TV pentru demersul care a dus la demisia unui ministru corupt. Sa speram cam vom mai avea parte de astfel de demersuri.

0 Comments:

Post a Comment