Az ido telik, a gazdasagi helyzet nem igazan valtozik Romaniaban, es Kelemen Hunor es diszes tarsasaga, ha egyaltalan lehet igy nevezni, egyre jobban kezd megijedni hogy elusznak a valasztasok es oda a pozicio sokaknak.

Mar oda lesullyedtek, hogy kepesek konyorogni, megalazkodni Tokes Laszlo elott, csak, hogy nehogy lekeruljenek a polcrol. Megint elovettek a mar unalmas "egysegben az ero" szlogent es fujjak reggelto-napestig, csak azt felejtik el, hogy sok ember miattuk jutott oda ahova, es ne remenykedjenek, hogy az allami szektorban dolgozok hamar felejtenenek, es remenykedem, hogy ez latszani is fog a valasztasok szamadataiban.

Es ha minden olyan tiszta az alapitvanyoknal, miert kell felni, hogy ha Magyarorszag, aki nagyreszben tamogatja ezeket az alapitvanyokat jobban megnezi, hogy mire is koltottek el a penzeket? Talan van miert felni tisztelt partelnok ur?

Ami pedig a kampany kepen lathato, egyszoval nevetseges. Uj fejezetrol semmikeppen nem beszelhetunk, mert ebben az elnoksegben sem a politika, sem az ember nem valtozik, csak most egy csatlos kerult a hatalomra. Marad minden a regi, ezt bizonyitotta a kommunista part gyulesre emlekezteto varadi maskara is, ahol a kuldottek feltek valamit is mondani Marko ur ellen. Olyan odakat zengtek a "szeretett vezerrol", hogy becsuletere valhatott volna minden udvari koltonek Ceausescu korszakaban.

Ui. Szerintem sokkal inkabb egy csonka fejezetrol (lasd "Uj fejezet") beszelunk, mert jovoben az uj fejezet egy bukott fejezet lesz, de ilyet nem lehet kirakni egy kampany fotora, nem de?

0 Comments:

Post a Comment