A legszebb Karacsony


Karacsony. A legszebb unnep a kereszteny vilagban es ketsegtelenul az en kalendariumomban is dicso helyet foglal el. Mindenki varja, mindenki boldog es ennel jobb dolog nincs is a foldon. Van benne valami misztikus valami foldonkivuli, meg ha sokakban nem is tudatosul. Az emberek is maskeppen viselkednek, sokkal inkabb a szeretet, a csalad kerul eloterben es manapsag ma ez igencsak nagy dolog ebben a rohano vilagban.

Sok Karacsonyt megeltem mar es mindenik a maga nemeben egyedi megis harom olyan Karacsony van az eletemben, mely kulonos fontossaggal bir. Az elso Karacsony volt a legszebb, hisz szerettek es nagyon-nagyon vartak. Nem emlekszem ra, de nehany kep meg arulkodik rola es anya mindig ugyanolyan atelessel meselni azokat a kellemes perceket.

A masodik is regen volt, de arra mar emlekszem es csodalatos Karacsony este volt az szamomra, de annak mar 9-10 eve. Es van a mai este, ami szerintem minden Karacsonyt felulmul(t). Ketsegtelen, nehez hasonlitani, de ugy erzem, hogy ez a mai este mindeniknel fontosabb. Olyan ajandekot kaptam ma este, mit sehol nem lehet vasarolni. Nagyon halas vagyok es orvendek, hogy megadatott nekem ez az ajandek. Koszonom!

0 Comments:

Post a Comment