Nagyon keso van, de mikor elolvastam M.B. ur gondolatait az elmult 2 evtizedrol, amikor is okelme vezette az RMDSZ-t, nem tudtam aludni. "Szomoruan" olvasom, hogy a nagytiszteletu "iritalt" lasd Uram, mert bizony szamonkerik rajta, hogy mint egy ceda, legyen az a Szocial Demokrata Part, netan a Nemzeti Liberalis Part es most legutobb Romaniat csodbe vivo Demokrata Liberalis Part, "kollaboralt", mert M.B. kulon kiemeli, hogy ezek nem szovetsegek, hanem csak kollaboraciok. (Megjegyzes: Ezen fajta "kollaboraciokert" a haboru utan a kollaboransokat kivegeztek.)


Es emelt fovel all a dolgok elebe, hisz megteheti, mert o is tamogatta a kozszferaban dolgozok fizetesenek 25%-al valo csokkeneset es "kollaboralt" abban, hogy Romaniat a csod szelere juttassak. Erre tenyeg lehet buszke, bravo M.B. ur. Gerinces dolog. Bevallom nem mernem merkerdezni M.B.-t, hogy milyen ideologiak menten politizal, mert szerintem csak hummoges lenne ....Szocialista erzulet, liberalis, nacionalista?

Ui. Jomagam csak szegyelem magam, hogy a romaniai tobbseg ma minden erdelyi magyarrol azt hiszi, hogy ilyen "kollaborans". Es sajnos be kell vallani, hogy nehez lesz ezt magunkrol lemosni. No persze mar evek ota kikertem magamnak, hogy M.B. es hordaja engem ne akarjon kepviselni.

0 Comments:

Post a Comment