Ahogy varhato volt ....

Sajnos szomoruan kell tapasztalni, hogy sokkal inkabb a populizmus gyozott Magyarorszagon es kevesbe az ervek. Lekerult egy rendszer 8 ev utan, sokan vartuk ketsegtelen, de sajnos a nagy igeretek igencsak elmaradtak. Es sejtem, hogy ma mar nem lenne Orban Viktor olyan nepszeru, mint a valasztasok elott.

Elkezdodott a "boszorkany egetes", es az allami aparatus kicserelese, de semmi lenyegi valtozas nem tortent. Igen, lett uj allampolgarsagi torveny de gazdasagi fellendules nem igazan latszik ma Magyarorszagon. Abba a hibaba esnek, amit megjosoltam mar egy regebbi bejegyzesemben, hogy ahelyett, hogy tennenek valamit, inkabb bunbakokat keresnek es mutagatnak. Ez sajnos az atlag magyar emberen edes keveset segit. Nekik munka kell, gazdasagi fellendules, de ehelyett a forint nagyon megindult a lejton, egyre tobb ceg zar be (eddig 50.000) no persze nem mindent akarok a Fidesz nyakaba varni.

Adjunk meg idot nekik, de vannak ketsegeim es sajnos nem latom, hogy legalabb ok latnak a fenyt az alagut vegen.

Ui. Ami a "Nemzeti egyuttmukodes programja" sajnos egy ujabb populista iromany, ami nem ad sem munkat sem kenyeret az embereknek, es az elso oldal kifuggesztese sajnos kommunista idoket idez. Legkozelebb (talan) a miniszterelnok portrejat kell kotelezoen kifuggeszteni ....

0 Comments:

Post a Comment