Uzenet haza!

Sajnos olyan szep verset, mint Wass Albert irt nem tudok kiotolni, megis szeretnek uzenni haza es itt most nem szukebb patriamat celzom meg elsokent, hanem Magyarorszagot es annak polgarait. A hetvegen lezajlott valasztasok bizony azt mutattak, hogy Magyaorszagon az emberek rosszul elnek es valtozast akarnak. Barmit szavaztak csak azt nem ami volt, mert az oda juttatta az orszagot ahova. No persze nem kell elfeledkezni a gazdasagi valtsagrol sem, melyet nem egy Magyarorszagnyi orszag fog befolyasolni, de azert felelosoket lehet keresni es sajnos talalni is szammal.

Intelmek:
1) Keressunk bunosoket es meg akar buntessuk is meg oket, de ettol az atlag embernek sem jobbb sem szebb nem az elete es hatalmas mennyisegu penz es energia fog erre a "boszorkanyegetesre" elfecserelodni.
3) Ne hatra mutogassunk es kifogasokat keressunk, hogy miert nem lehet haladni. Elore kell nezni es nem vissza es tenni a dolgokat, mintha ma indulna az orszag.
4) Teremtsunk munkahelyeket, mert ma arra nagy szukseg van. Elenkitsuk a gazdasagot.
5) Emeljuk az oktatas szinvonalat!
6) Ne varjunk csodat, mert a csoda nem fog jonni, leghamarabb kozeptavon szamithatunk javulasra de rovid tavon semmi uj nem lesz a nap alatt a magyar gazdasagban.
7) Legyunk es probaljunk meg turelmesek lenni es eselyt adni az ujonnan alakulo Magyar Kormanynak, hogy megtalalja a kiutat ebbol az aldatlan allapotbol!

0 Comments:

Post a Comment