Olvasom mit nyilatkozott a nemzet koltoje es hat bizony rogvest billentyuzetet ragadtam. Idezem a marosvasarhelyi Nepujsag januar 11-i szamabol, miszerint "Az EMNT ellenzékben szeretné látni az RMDSZ-t, miközben –meggyôzôdésem – a magyarság többsége a kormányzati részvételt óhajtja."

Hat ime az onkenyuralom ami uralkodik az RMDSZ berkeiben. Ma mar a nemzet koltojenek sajat meggyozodese "huen tukrozi" az egesz erdelyi magyarsag akaratat. Hat eddig sem tartottam a kolto urat sokra, de ezutan meg kevesbe. Szomoru, hogy ma ilyen emberek vezeto szerepet toltenek be es magukat a nemzet megmentoinek titulaljak. Remelem, hogy majd a tortenelem eldonti, hogy hogyan is all az igazsag.

Ui. Erdekes, hogy a kolto ur fontosnak tartja megemliteni, hogy Tokes Laszlo kovetkezetesen azt mondja mar evtizedek ota, mig a meses, csodas RMDSZ ugy kovetkezetes, ahogy eppen a napi politikai es eroviszonyok diktaljak. Ma szerencsere ez papirra is kerult, igy van rola bizonyitek, hogy elismerik a "folytonos kovetkezetesseget" melyet manapsag koltok szemelyes velemenye femjelez.

0 Comments:

Post a Comment