Gerinctelenseg 2.0

Remenykedtem, hogy talan megis csak en tevedtem, en ertettem felre, de nem. A tegnap M.B., az o magat az erdelyi magyarsag vezerenek nevezo valaki (?), bebizonyitotta az ellenkezojet. Roviden: ok szeretnenek kormany koaliciot letesiteni a nemzeti liberalisokkal, de nyitottak barmilyen kormanyzasi formara az eppen kissebbsegi kormanyal rendelkezo demokrata-liberalisokkal (lasd nehany hete meg ok buzditottak a valasztokat ellenuk, megallapodast irtak ala a szocialistakkal es a liberalisokkal), ami magyarra leforditva annyi: "Ugy szavazunk ahogy akartok, csak adjatok valamit". Nem szamit, hogy ki adja, csak adja a szeket es maris nyomjuk a pecsetet ahova kell".

Elkepeszto, hogy a hatalom mennyire kepes gerinctelenne tenni az embereket. Reszben orvendetes, mert igy nem csak a magyarsag de Romania egesz lakosaga elott levizsgaztak becsuletbol, lojalitasbol es gerincessegbol. Hat bevallom mindharom tantargybol jelesre buktak a tisztelt jeloltek, de nem eloszor teszik sajna. Nem is ketlem, hogy sok roman valaszto ezutan meg jobban osszehuzza a szemoldoket ha UDMR-t hall ... Megertem oket!

Remelem jovore meg kevesebben es azutan meg kevesebben tamogatjak oket ebben a gerinctelen politizalasban, amelyet szegeny, becsuletes, gerinces erdelyi magyar allampolgarok szavazatan uznek.

0 Comments:

Post a Comment