Hola Barcelona


Tegnap ota eme csodalatos orszag egyik csodalatos varosaban vagyok vendeg. Egy nagyon hires konferenciara erkeztem, ugyanis keziras felismeresben ez a legrangosabb esemeny a szakmaban. Volt egy prezentaciom ma delutan de mar tul is vagyok rajta, igy ezutan mar csak eloadasokat kell hallgatnom, talalkoznom a regi ismerosokkel es ujabb kapcsolatokat epiteni. No de ez a kutato dolga. Megismertetni magat es masokat megismerni. Nagy meglepetesunkre egy Microsoft kutato kulon kiemelte a munkankat, igy nem csak en hanem a fonokom is nagyon orvendett.

Barcelona a 33 C fok ellenere is pezseg, oriasi a kavalkad, az emberek csak ugy ozonlenek es alig lehet utat torni magadnak az utcakon. Valami elkepzelhetetlen. Ezt erezni kell. Tokyo-ban a Ginzan sem lattam ekkora emberaradatot habar ha valahol van sok ember ott van. A hoseg neha elviselhetetlen, a vendeglok hangulatosak, a tapas finom es a bor sem elhanyagolhato.

A holgyek csodalatosak, altalaban sotet hajuak es sotet boruek es hajukat hatul kozepen osszefogva hordjak igy kulon kiemelik a nagyon nagy es melyen fuggo fulbevalokat. Igazi elmeny csak ugy setalni es megfigyelni mindent ami korulotted forog.

Kolombusz vigyazoan nez a kikotore es kezet felemelve az Amerikak fele mutat. 1492 nagyon reg volt.

1 Comment:

  1. Johann Stan said...
    Don't forget to visit the Gaudi masterpieces!

Post a Comment