Eppen, hogy leszalltam a repulorol es maris a Felsziget forgatagaban talaltam magam. Szervezes eleg jo, program millio es ami meg fontosabb, nagyon sok ember. Ami meglepett az a korosztaly. Nagyon sok fiatal (12-16) es nagyjabol ennyi. Sok felugyelet nelkul hagyott fiatal akik cigarettaznak, isznak es valoszinu drog is megfordul a szigeten de hat valoszinu en vagyok tul maradi. Ez mar csak a korral jar.

Ketsegtelen szorakozni kell, ezzel meg semmi baj nincs de valoszinu, hogy nem ez a legmegfelelobb. Reszben az arusok is hibasok, hisz elvileg csak nagykoruaknak szolgalhatnak cigarettat es italt de ha nem tennek, akkor oda lenne a nyereseg es azt meg nem szabad, nem de?

Sok koncert, megtobb arus, minden, mi "szem szajnak ingere", reszegen fetrengo fiatalok es meg sorolhatnam. Valoszinu ez ma a trend es erre van kereslet. Igy szorakozik a mai fiatalsag. A koncertek neha jok, neha kevesbe, magyarok, romanok, kulfodiek. No persze nem volt idom minden koncerten reszt venni de az az erzesem, hogy minosegileg nem a legjobb az idei koncert repertoir. Remelem a vasarnapi LGT koncert megis megkoronazza az egesz Felsziget musor programjat.

0 Comments:

Post a Comment