Mar sokszor kerulgettem de a tegnap ugy dontottem, hogy belulrol is megtapasztalom. A Deak teri lutheranus templomrol beszelek. Ott van, kisse erdekes neo-klasszicista epitkezesi stilusban epult a XVIII szazad utolso eveben, de sosem jartam benne. Bementem es nem bantam meg. Jo volt megpihenni a padokban, nezni a feher falakat es a templom vegeben levo falfestmenyt. Akinek van egy kis ideje csak ajanlani tudom.

1 Comment:

  1. Csôri said...
    ...A kornyezetemben tobben is vannak akik igen csak elitelik a massagot es szerintuk irtani kellene...Olyankor mindig kinyilik az a bizonyos bicska a zsebembe, mert eszembe jut mi van ha az en fiam is mellegge valik,akkor kirekesztik???, peidg a tarsadaom altal "normalid" csaladban nevelkedik. Arrol nem is beszelve, hogy engem is mert o az en verem es akinek nem kell a gyrekem annak en sem kellek.
    Egyszolva a tarsadalomnak nem lenne szabad hagynia, hogy homokba dugja a fejet, hanem meg kellene atalnia az erkolcsos utjat az elfogadtatsnak vagy hogy divatosan fejezem ki magamat integralni /beilleszteni/ a tarsadalomba epp ugy mint a fogyatekosok elfogadasaval kapcsolatban /ez is egy allapot es nem betekseg/...
    Apropo fogyatekosok. Jonak tartom az integracio elmeletet, ha a korulmenyek is megfeleloen biztositva vannak.

Post a Comment